tiistai 13. toukokuuta 2014

Kesätunnelmissa

Toukokuusta mennyt jo puolet niin, että hurahti. Huomasin, että olisi tännekkin voinut kirjoitella jo useampaan kertaan, mutta jonkulainen kevätlaiskuus vissin iskeny. Laitamma sitten kaikki samaan nippuun.

Pari viikkoa on mennyt kirppareita kierrellen sekä valmistujaismekkoa ja kaftaania tehden. 

Kesäfiiliksissä olen kierrelly kirppareita ja haalinu kaikkea ihanaa kesävaatetta ja asustetta. Näköjään tuo hippimuoti tulee taas ja se silmällä pitäen olenki etsiskelly vaatetta. Tosin olen kyllä aina rakastanut 60- ja 70-luvun tyyliä ja näihin löytyykin jo valmiiksi vaatetta kaapppien kätköistä.Valkoinen H&M mekko maksoi 3€ ja Ginatricot vyö 1€ 


Sininen H&M toppi 3€


Virkattu laukku 1€.
Tätä vielä mietin, että oliskohan käytännöllisempi, jos kiinnittäis vuoren. Reiät tosin ovat niin pienet ettei sieltä tipu mitään, mutta ei ollu kyllä kamalan esteettisen näkönen ku avaimet tuli ulos nuista rei'istä.


Tämä löytö ei ollut kirpparilta vaan Seppälästä. Makso sellaset 7€. Olen ajanu jo ihan loppuun vanhat mokkasiinit (nyyh) niin oli pakko ostaa uudet tilalle. 


Väkersin tuossa pukuhistorian kurssilla Pirjolle 70-luvun tyylisen kaftaanin, jossa on nahkavyö ja nahka- sekä kirjontakoristeet pääntiellä. Melkein vois itellekki väsätä, jos ehtii, tollasen. Uhkasin jo etten laittais tonne alle mitään ja olisin ihan true hippie.


Taisin luvata tuossa aikaisemmassa postauksessa, että pistäisin tänne kaikkien ihailtavaksi tämän omilla mitoilla tehdyn sovitusnuken. Nukke on siis tehty niin, että liimapaperia on kieputettu vartalon päälle jolloin siitä saadaan vartalonmukainen. Nukke kipsataan sisältä jonka jälkeen se verhoillaan vanulla ja trikoolla. Lopuksi nukkeen kiinnitetään mm. vyötärö- ja lantiomerkit. 
Seisoin tosiaan ihan selkä suorassa koko kahden tunnin ajan ku koulukaverit kieputti märkää ja kylmää paperia minun ympäri. Ei mitään mukavaa hommaa tällä selällä ja näillä jaloilla. Ihan jännää oman vartalon tutkiskelua. Näyttää melkein tilataideteokselta johon joku on käyny purkamassa vihaansa. Tuohonko vielä sais jalan ja tehtyä nuppineulatyynyn kaulanjatkeeksi niin se olis valmis.

Kertokaapa mielipiteitä, että pitäskö tehä useammin tämän tyylisiä postauksia vai pitää blogi ihan käsityöpohjasena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti