maanantai 17. helmikuuta 2014

Kevättä rinnassa

Saatiin eilen kämppiksen, Fannin, kanssa sisustusfiilis ja pistettiin koko olohuone uusiksi. Huonetta ei moni varmaan tunnistaisi enää samaksi. Ite oon nyt ihastunu kauheasti mustavalkoseen sisustukseen johon yhistellään räikeitä värejä ja retrotavaroita.

Kävin mutkan tänään Eurokankaassa ja nappasin matkaan Oiva-kangasta. Ostin kangasta vain yhden verhon verran. 


Omistan kaksi ompelukonetta, vanhoja kummatkin. Toinen on mummon vanhoja peruja ja toisen oon saanu joskus iskältä. Vanhoissa ompelukoneissa on se hyvä puoli, että jos niistä vain pitää hyvää huolta ja muistaa ommella niillä silloin tällöin, ne kyllä palvelee pitkiäkin aikoja. Vaikka koulussa olisi ehkäpä maailman parhaimmat koneet verhonkin ompelemiseen, päätin kuitenkin ommella kotona, jotta ompelukoneeni saisi hieman "liikuntaa".


Tuota verhoa ommellessa tuntu että kaikki mahdollinen vastusti. Oma silitysrautani sano sopimuksensa irti jo toista sivua käännellessä. Onneksi Fannilla oli silitysrauta jota pysty käyttään tähän hätään. Se kyllä täydensi kokonaan tämän retroteeman. 


Töpseliki pelkästään jo huokuu luotettavuutta kyseiseen laitteeseen. Sattupa käymään niin hyvä tuuri, että Tokmannilla oli just tänään tullu tarjoukseen perus höyrysilitysrauta vähän alta 13€. Kävin poimimassa sen talteen myöhemmin illalla.Joku ihana vois ostaa mulle vaikkapa valmistujaislahjaksi ompelukoneen tai saumurin. ;) Kiitos.

1 kommentti: