sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Crazy cat ladyJokainen minut hieman paremmin tunteva tietää minun olevan aikamoinen kissahullu. Siksipä kämppiksen tuoma tuliainen Tallinnasta oli aika osuva.


Päätin kuitenkin vaihtaa kassiin kantokahvat, jotta voisin kantaa sitä olalla ja laukku olisi hieman käytännöllisempi. Kantokahvat mun mielestä ainaki nuin lyhyinä teki siitä hieman granny-tyylisen.
Olisin tehnyt kahvat tekonahasta mut kone ei suostunu ensi yrittämällä sitä alkaa työstään ja flunssaki paino päälle nii ei ollu kauheesti intoa alkaa tappeleen sen kanssa. Kiire oli kuitenkin saaha tuo tehtyä pois alta niin tyydyin sitten mustaan puuvillaan.

Elikkä kahvojen vaihto oli yksinkertasta. Leikkasin puuvillasta kaksi 70 cm pitkää ja 12 cm leveää palasta. Tein kahvoista nelinkertaiset, koska puuvilla oli ohutta ja kaapista ei löytynyt tukikangasta ja pääsin helpommalla näin. Ompelin molemmat pitkät reunat päällitikkauksella. Tarkistin miten vanhat kahvat oli kiinnitetty ja purin ne. Kahvan alareuna oli tässä kassissa ommeltu samalla ku kassin suu oli käännetty nii jouduin hieman improvisoimaan. Onneksi kangas oli sen verran kirjavaa niin musta ompelulanka ei kauemmaksi erotu beigen langan seasta. Kassin kahvojen suut päättelin siksakilla ja kiinnitin äksän mallisella ompeleella kassiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti