tiistai 10. maaliskuuta 2015

Herätys

Kyhähelmi -blogi heräilee todella pitkältä tauoltaan uuden ilmeen myötä! Ulkoasu tulee vielä todennäköisesti muuttumaan ja blogin sisältökin kokee uusia tuulia. Käsityöaiheisten blogikirjoitusten lisäksi mukaan tulee enemmän kirpparilöytöjä sekä sisustusjuttuja. 
Ekan postauksen tälle vuodelle voisinki alottaa tän päiväsistä kirpparilöydöistä ja meän keittiöstä. Mukaan tarttu siis: kirja ja matto. Martti Haavion Kalevalan tarinat tarttui mukaan, koska ekaks mulla ei ole minkään näköstä Kalevalaa, tokaks siinä oli aivan ihana kuvitus ja kolmanneks se on painettu vuonna 1966 ja oli ihan sikahyvässä kunnossa. 2e hintakaan ei kauheesti päätä huimannut. Askon Inka-matto pääsi heti keittiöön. Aika rääpäle, mutta ihan hyvin se sopi tuohon keittiössä olevan hyllyn eteen ja ei riidelly kauheesti meän verhonkaan kanssa.


Että semmosta. Yritän nyt kovasti alottaa taas tän postailun, jota mulla on ollukki ikävä, mutta alottaminen on aina vaan ollu vaikeampaa mitä enemmän aikaa on kulunut.
Kertoilkaa, jos löytyy toiveita postauksia koskien tai, jos tää mun blogin fontti näyttää jonku koneessa jotenki kummalliselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti